Tripka Džakovića b.b., 84220 Žabljak, Crna Gora

MB HOTEL

Nalazimo se u samom centru Žabljaka i idealno je mjesto za odmor - umirujući i prijatan kraj koji će Vam se dopasti. PRVI je dobitnik nacionalne nagrade "WILD BEAUTY AWARDS", u kategoriji “Planinski hotel”. Hotel u svom sastavu ima: 36 smještajnih jedinica, aperitiv bar-tv salu, NACIONALNI "A LA CARTE" restoran, koji je otvoren od 08-24 h i raspolaže sa 80 mjesta, a u ljetnjim mjesecima raspolaže sa terasom od 40 mjesta i parkingom za 30 vozila.

U restoranu Vas očekuje prijatna i intimna atmosfera, a majstori kuhinje nude sve domaće specijalitete durmitorskog kraja, a u ponudi su: domaći sir, kajmak, pršuta, razne vrste pita, kuvana, pečena, dimljena jagnjetina, kačamak, cicvara i domaće kisjelo mlijeko... Jela se pripremaju na tradicionalan način organski proizvedene hrane u samoj okolini Žabljaka. Ukoliko želite da organizujete poslovni ručak, seminar, prezentaciju, ali i rođendan, svadbu ili neku drugu proslavu, Hotel MB je pravi izbor za Vas.Ljubazno osoblje na recepciji će Vam rado pomoći da osmislite svoj individualni program aktivnosti, a zatim i da ga realizujete na Vaše najveće zadovoljstvo.

RASPOLAŽEMO SA
  • 36 MJESTA
  • 80 MJESTA
  • 40 MJESTA
  • 30 MJESTA
  • 08-24h
VREMENSKA PROGNOZA
cjenovnik

Polupansion 1/1: 35,00€

Polupansion 1/2: 30,00€ (po osobi)

Noćenje sa doručkom 1/1: 30,00€

Noćenje sa doručkom 1/2: 45,00€

Noćenje sa doručkom 1/3: 50,00€

Noćenje sa doručkom 1/4: 60,00€

U cijenu nijesu uračunate boravišna taksa i osiguranje (1,30€), djeca do 5 godina - gratis, od 6 do 13 godina imaju popust od 50% na date cijene

Sve cijene su izražene u Eurima (€)

ponude

U vanpansionskoj ponudi svojim gostima obezbjeđujemo: Splavarenje rijekom Tarom, Džip tura - foto safari, Mini bus ture, Pješačke ture, Biciklističke ture, Planinarenje Durmitorom, Ručkove u prirodi. U zimskim uslovima obezbjeđujemo: Ski pasove, Prevoz od restorana do ski staza i nazad, Iznajmljivanje ski opreme, Instruktore skijanja.

klima

Razuđeni reljef i nadmorska visina bitno utiču na klimu durmitorskog kraja. Do 1.200 metara nadmorske visine preovlađuje subplaninska, a iznad alpska klima. Zime su duge i hladne, ljeta relativno kratka i svježa, a jeseni toplije od proljeća. Srednja godišnja temperatura kreće se između dva i osam stepeni Celzijusa. Za zimski turizam značajne su klimatske inverzije – spuštanje hladnog vazduha u niže predjele i rječne doline, dok se sunčano vrijeme i topao vazduh zadržava u višim, planinskim.

BRZA REZERVACIJA
INFORMACIJE

Za više informacija pozovite naše kontakt telefone ili se obratite osoblju na recepciji. Vaš MB Hotel Žabljak.

KONTAKT