Tripka Džakovića b.b., 84220 Žabljak, Crna Gora

  • i1
  • i2
  • i3
  • i4
  • i5
  • i6

O NAMA

Grad Žabljak nalazi se na sjeverozapadu Crne Gore, u središtu Durmitora. Grad je sa svojih 1456 metara nadmorske visine najvisočije urbano naselje u jugoistočnoj Europi. Smješten je u podnožju Durmitora i okružen je sa 23 planinska vrha od preko 2200 metara, 18 planinskih jezera i kanjonom rijeke Tare, najdubljim u Europi.

Most Đurđevića Tara, koji je elegantno opkoračio duboki kanjon reke Tare, pleni svojim izgledom i položajem. Podignut je davne 1938 godine pred II sv rat, a njegov projektant čije je ime ovekovečeno na ploči pored mosta imao je prefinjen osećaj za estetiku. Prelepa priroda koja je uklesala impozantni kanjon, ukroćena je nežno i sigurno delom ljudskih ruku.

"MB Turist" posluje u Crnoj Gori od 1991 godine. Osnovne djelatnosti MB Turist-a su ugostiteljstvo i turizam. U sklopu MB Turist-a posluju objekti: "MB Hotel" Žabljak i "Motel Tara MB" na Đurđević Tari.

NAGRADE I PRIZNANJA

Dodjeljuje godišnju nagradu decembara 2006 god. Wild Beauty Awards za najbolji hotel u planinskom dijelu Crne Gore.

42. Međunarodni Sajam turizma - Oktobar 2009. Novi Sad DIPLOMA sa velikom zlatnom medaljom za nacionalnu kuhinju. Ocenjivanje kvaliteta.

40. Međunarodni Sajam turizma - Oktobar 2007. Novi Sad DIPLOMA sa velikom zlatnom medaljom. Ocenjivanje kvaliteta.

MB HOTEL ŽABLJAK
MB HOTEL ŽABLJAK

Nalazi se u samom centru Žabljaka i idealno je mjesto za odmor- umirujući i prijatan kraj koji će Vam se dopasti. PRVI je dobitnik nacionalne nagrade "WILD BEAUTY AWARDS", u kategoriji "Planinski hotel".

MOTEL TARA MB
MOTEL TARA MB

Smješten je pored mosta Đurđevića Tara i kanjona rijeke Tare u nacionalnom parku Durmitor. Svojom lokacijom predstavlja savršen izbor za sve goste kojima je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prirodi.

NACIONALNI RESTORANI
NACIONALNI RESTORANI

MB Hotel i Motel Tara MB Vam nudi NACIONALNI "A LA CARTE" restoran. U restoranu Vas očekuje zdrava, kvalitetna i ukusna hrana koju pripremaju vrhunski kuvari na tradicionalan način, i to koristeći organski proizvedenu hranu u samoj okolini Žabljaka.