Tripka Džakovića b.b., 84220 Žabljak, Crna Gora

MOTEL TARA MB

Smješten je pored mosta Đurđevića Tara i kanjona rijeke Tare u nacionalnom parku Durmitor. Svojom lokacijom predstavlja savršen izbor za sve goste kojima je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prirodi, ali organizujemo i proslave rođendana, svadbe, poslovne ručkove, seminare… Motel u svom sastavu ima 10 smještajnih jedinica, NACIONALNI "A LA CARTE" restoran, koji je otvoren od 07-23h i raspolaže sa 70 mjesta, a u ljetnjim mjesecima raspolaže sa terasom od 100 mjesta sa prelijepim pogledom na most Tare, parking za 40 vozila.

U restoranu Vas očekuje zdrava, kvalitetna i ukusna hrana koju pripremaju vrhunski kuvari na tradicionalan način, i to koristeći organski proizvedenu hranu u samoj okolini Žabljaka. U ponudi su: domaći sir, kajmak, pršuta, razne vrste pita, kuvana, pečena, dimljena jagnjetina, kačamak, cicvara i domaće kisjelo mlijeko. Ljubazno osoblje Motela Tara MB će Vam rado pomoći da osmislite svoj individualni program aktivnosti, a zatim i da ga realizujete na Vaše najveće zadovoljstvo.

RASPOLAŽEMO SA
  • 10 MJESTA
  • 70 MJESTA
  • 100 MJESTA
  • 40 MJESTA
  • 07-23h
VREMENSKA PROGNOZA
cjenovnik

Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem: cijena 55,00 €

U cijenu nijesu uračunate boravišna taksa (0,60 €) i osiguranje (0,50 €)

Sve cijene su izražene u Eurima (€)

ponude

U vanpansionskoj ponudi svojim gostima obezbjeđujemo: Splavarenje rijekom Tarom, Džip tura - foto safari, Mini bus ture, Pješačke ture, Biciklističke ture, Planinarenje Durmitorom, Ručkove u prirodi. U zimskim uslovima obezbjeđujemo: Ski pasove, Prevoz od restorana do ski staza i nazad, Iznajmljivanje ski opreme, Instruktore skijanja.

klima

Kanjon Tare, kao jedinstvena pojava po svojoj dubini od 1000, a mjestimično i 1300 metara, svrstava se odmah iza Velikog kanjona rijeke Kolorado u SAD. Tara, koja na svom kraju čini sastavnicu Drine, ima tok dug 150 kilometra i najduža je crnogorska rijeka. Na dijelu toka kroz nacionalni park Durmitor, Tara ima prosječan pad od 3.6 m/km, uslijed čega postoje brojni vodopadi – bukovi i brzaci koji svojom jedinstvenom pojavom upotpunjuju ambijent Crnogorskog Kolorada.

BRZA REZERVACIJA
INFORMACIJE

Za više informacija pozovite naše kontakt telefone ili se obratite osoblju Motela. Vaš Motel Tara MB

KONTAKT